Tømmerolje

Tømmerolje

Linoljemaling

Linoljemaling

Terrasseolje

Terrasseolje

Interiørolje

Interiørolje

Hei, verden!

Velkommen til WordPress. Dette er ditt første innlegg. Rediger eller slett det, og start bloggingen!
interiørolje
interiørolje

Interiørolje

Vi har den beste interiøroljen som du kan bruke på alt fra gulv, tak og vegger til bordplater og hjemmesnekra hyller. Her er det bare fantasien som setter grenser, vi kan hvertfall garantere et kvalitetsprodukt som gir deg den nydeligste patina på ditt treverk.

interiørolje
interiørolje

Terrasseolje

MøreTyri Terrasseolje er laget av ekstra lys tjære, linolje og vegetabilsk terpentin, tilsatt lyssterke pigmenter og soppmiddel. Oljen har høyt tørrstoffinnhold for god metting av treverket, og riktig konsistens for å oppnå god inntrengning og dybdeimpregnering.

interiørolje
interiørolje

Linoljemaling

Linoljemaling har vært i bruk helt tilbake til 1600-tallet, og tillagingen ble regnet som et svært viktig håndverk. Nå er man etter hvert blitt oppmerksom på fordelene med linoljemalingen igjen, både av omsyn til miljø og de gode konserverende og beskyttende egenskapene ekte linoljemaling har.

interiørolje
interiørolje

Tømmerolje

Vår spesialutviklede tømmerolje er satt sammen av ren tretjære, linolje og terpentin. Dette resulterer i et produkt som gir tømmer og stavlaft det beste utrykket, og samtidig sikrer oljen god beskyttelse mot vær og vind. Oljen trenger godt inn i sprekker, særlig i mefar og lafteknuter, og ellers på stokk og plank.

Vi blir så glade av å se fornøyde kunder. Bruk gjerne #møretyri når du poster på instagram du også.

Her er vi

MØRETYRI AS
Glåmsmyrvegen 163
6683 Vågland, NORWAY

Åpningstider

01.04 – 31.08: Mandag-Fredag: 0800-1600
01.09 – 31.03: Mandag-Fredag: 0800-1530
01.05 – 31.08: Lørdag : 1000-1400
01.09 – 30.04: Lørdag : Stengt